Over

Because connection matters

Hoewel mijn voornaam en bedrijfsnaam overeenkomsten vertonen, heb ik mijn bedrijfsnaam om een andere reden gekozen. Het weerspiegelt mijn eerste reactie bij het betreden van deze industrie - ik voelde me "wired" en maakte de verbinding.

Gebaseerd op een interesse in het belichten van het podium van jongs af aan, is het belichten van voorstellingen, artiesten en podia wat mij drijft. Met een hoofd vol ideeën en een hart voor sociale verbinding, gedij ik in deze industrie waar artistieke ideeën zich altijd vertalen naar een groepsproces.

Na verschillende werkgebieden binnen lichtontwerp te hebben verkend, zoals theater, kunstinstallaties en opera, wil ik mijn vaardigheden verder ontwikkelen als lichtontwerper voor de live muziekindustrie. Hier voel ik dat ik de echte verbinding kan maken tussen mijn capaciteiten en wat mij zowel artistiek als emotioneel beweegt.

Ruimdenkend en met een natuurlijke aanleg om me aan te passen aan verschillende sociale omgevingen, word ik voortdurend uitgedaagd om mijn creatieve ideeën in dienst te stellen van het op een hoger niveau tillen van voorstellingen.